Back to top

Ernæringsplan underveis i løpet

På våre matstasjoner er det vann, Fuel sportsdrikk, frukt, bakst, tørket papaya og både saltede og usaltede nøtter.
På matstasjonen i Sørkedalen og Fossum er det også lunken suppebuljong og loff til å dyppe med. Vi setter også fram Nugatti med salt for dem som vil ha det på brødskiven. 
 
Men det er langt mellom matstasjonene, og 21km og 10km har kun drikkestasjoner med vann og Fuel Sportsdrikk. Derfor bør du ha en plan på hva du skal ha med deg i lomma/sekken.

Underveis i løpet er det viktig å følge en plan. Dette fordi man fort glemmer tiden eller at man ikke er tørst eller sulten. Spis derfor alltid etter klokka og ikke etter når kroppen har lyst på mat og drikke.
Ta deg tid til å spise og drikke. Den tiden du bruker på dette tar du raskt inn igjen.

 
Fuel har satt opp ernæringsplan til alle våre distanser, se deres veiledende oppsett her.. 

Fuel sine produkter er 100% naturlige og all smak basert på ekte frukt og bær. Fuel Sportsdrikke har PH på ca 5, noe som gjør at den ikke er syreskadende på tennene. Fuel tilsetter kun ingredienser som har en funksjon. Dette gjør produktene renere og sunnere. Fuel er utviklet sammen med de beste fagmiljøene i Norge. Fuel sine Gel inneholder vesentlig mer næring enn de fleste andre. Les derfor alltid på innholdet på pakkene. Fuel sin KoffeinGel inneholder hele 150mg koffein.